Megoldások

EVAN

Creditron rendszerünkben egy új fejlesztés eredményeként lehetővé tesszük az MNB rendelettel előírt EVAN adatszolgáltatás teljesítését. A modul nagyszerűen alkalmazható az EVAN adatok előállítását célzó projekt során a fejlesztés, tesztelés és próbaüzem támogatására, a későbbiekben pedig az éles adatküldés minőségbiztosítására – az adatok ellenőrzésére és az adattisztítási feladatok ellátására.

 

 

 

 

HITREG

Creditron rendszerünkben egy új fejlesztés eredményeként lehetővé tesszük az MNB rendelettel előírt HITREG adatszolgáltatás teljesítését. A modul nagyszerűen alkalmazható a HITREG adatok előállítását célzó projekt során a fejlesztés, tesztelés és próbaüzem támogatására, a későbbiekben pedig az éles adatküldés minőségbiztosítására – az adatok ellenőrzésére és az adattisztítási feladatok ellátására.

 

 

 

 

XBRL

Az EBA (European Banking Authority) által a 680/2014 rendelettel előírt európai jelentéseket 2013 óta XBRL-ben kell elkészíteni a bankoknak és befektetési vállalkozásoknak. Magyarországon korábban ezt az XBRL fájlt az MNB készítette el excel fájlok alapján, 2020-tól kezdve azonban a felügyelt intézményeknek közvetlenül kell elkészíteni azokat.