Partnerek

Invoke

A francia Invoke ESEF megoldásának hazai forgalmazója vagyunk, mely a tőzsdén jegyzett társaságoknak segít elkészíteni XBRL jelentéseiket.

BR-AG

A lengyel BR-AG ATOME: Particles szoftverének magyarországi értékesítője vagyunk. A szoftver a pénzügyi intézmények riportjainak XBRL konverzióját végzi.

BankSoft Invest Kft.

Együttműködünk a BankSoft jelentéskészítési megoldásaival.

Nemzetközi Bankárképző Központ Zrt.

A Nemzetközi Bankárképző Központ Zrt. a Varitron szoftver fejlesztésében vesz részt, valamint a szoftver bevezetéskori oktatását is végzi. Népszerű VAR kurzusaikon 1999 őszétől a Varitron egyben oktatási segédeszközül is szolgál.

FX-Software Zrt.

Az FX Software Zrt. által fejlesztett Inforex front office rendszerrel a Varitron kockázatkezelő rendszer teljesen integráltan működik együtt.

Monolith Rendszerház Informatikai Kft.

A Monolith Rendszerház Informatikai Kft. által kifejlesztett Monolith back office rendszerrel a Varitron kockázatkezelő rendszer teljesen integráltan működik együtt.

TRASSET Zrt.

A TRASSET Zrt. által fejlesztett biztosítói vagyonkezelői rendszerhez illeszthető a Varitron kockázatkezelő rendszer.

Microsoft Magyarország Kft.

Cégünk Microsoft Registered Partner, melynek keretében jogosult a Microsoft termékek értékesítésére és bizonyos Microsoft szoftverek használatára.

Oracle Hungary Kft.

Cégünk Oracle Member Partner, melynek keretében jogosult az Oracle termékek értékesítésére és az Oracle fejlesztőeszközök használatára.

Refinitiv Hungary Kft.

A Refinitiv külföldi pénzpiaci hozamokról szolgáltat naponta adatokat vállalatunk számára.

Masterfield Informatikai Oktatóközpont

Cégünk munkatársait a Masterfield Oktatóközpont informatikai tanfolyamain képezzük a legújabb technológiákra.