Ramasoft az Andersen szakmai napján

Ramasoft az Andersen szakmai napján

2023. december
Büszkén jelentjük be, hogy a Ramasoft kiemelkedő szerepet játszott az Andersen Adótanácsadó Zrt. által megrendezett, történetének legnagyobb szakmai rendezvényén, amely a 2024. évi adóváltozásokra fókuszált. A rendezvényen való részvételünk lehetőséget teremtett arra, hogy közvetlenül megoszthassuk az innovatív megoldásainkat az érdeklődőkkel.
 
Az Andersen által felvázolt változások közül az eÁFA-rendszer bevezetése kiemelt figyelmet kap a Ramasoftnál. A rendezvény során nem csupán tájékozódtunk a változásokról, hanem bemutattuk azokat a fejlesztéseket és megoldásokat is, amelyekkel a Ramasoft elősegíti ügyfeleit az új kihívások kezelésében.
 
Az eseményen kiemelt előadónk, Radnai Márton, a Ramasoft Adatszolgáltató és Informatikai Zrt. vezérigazgatója, részletesen ismertette a Taxatron, a Ramasoft M2M eÁFA alkalmazásának működését a gyakorlatban. Ez a bemutató nem csupán egy szoftvert mutatott be, hanem azt is hangsúlyozta, hogy a Ramasoft a gyors és hatékony megoldások terén kínál értéket ügyfeleinek.
 
Ezen túlmenően, a rendezvény lehetőséget teremtett a szorosabb együttműködésre az Andersen vezető munkatársaival és más szakértő vendégekkel. A konstruktív párbeszédek révén a Ramasoft továbbra is elkötelezett a magas színvonalú szolgáltatások nyújtása és az ügyfelekkel való szoros együttműködés mellett, hogy segítse őket az adózási környezet változásaiban.